Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Rubén Díez renova amb el CD Castellón fins al Centenari!

El CD Castellón ha arribat a un acord amb el jugador del primer equip Rubén Díez per a ampliar el seu contracte amb l’entitat albinegra fins al 30 de juny de 2022.

Rubén Díez Adán (Saragossa, 18 d’agost de 1993) va arribar al CD Castellón fa poc més d’un any procedent del CD Teruel de Segona B, havent passat amb anterioritat per diversos clubs del seu Aragó natal.

Durant els seus primers mesos en Castalia, Rubén Díez va ser clau a l’hora d’aconseguir la permanència albinegra en la categoria de bronze… però aquesta temporada, Díez s’ha convertit en un dels baluards del CD Castellón, que actualment ocupa el lideratge del Grup III de Segona Divisió B.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Malgrat la seua condició de migcampista, el jugador aragonés ha anotat ja sis gols decisius en moltes de les victòries albinegres d’aquesta temporada.

“Estic molt content de poder seguir ací més temps. Estar en el CD Castellón és sinònim d’estar molt a prop del futbol professional, de sentir-te futbolista de debò en el dia a dia, de poder jugar davant tanta gent… El Club està fent les coses bé tant a nivell esportiu com a nivell social, i això ha sigut vital per a quedar-me”, admet Rubén Díez.

Díez és un futbolista vital per al seu entrenador, Óscar Cano: “Rubén Díez és un jugador rara avis en el món del futbol. Jugant és capaç de concentrar els millors recursos dels companys que li envolten. Aporta un equilibre essencial quan ell intervé en les jugades. És un luxe tindre’l en un club com el nostre, i espere que ens continue donant moltes alegries”, admet el tècnic albinegre

En definitiva, un jugador clau per al conjunt d’Óscar Cano que aposta pel CD Castellón i per romandre en Castalia les pròximes temporades.