Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

El CD Castellón presenta un ERTE, però garanteix íntegrament les nòmines dels seus empleats

Davant l’excepcional situació d’emergència sanitària que viu el país, la propagació de la pandèmia del Covid-19 , la suspensió de la competició futbolística i essencialment la preocupació que existeix en el Club per la salut dels seus jugadors i empleats, el CD Castellón, ha decidit presentar, per causa de Força Major, davant l’autoritat pertinent un ERTE (expedient de regulació temporal d’ocupació) que afecta la totalitat dels seus treballadors i pel 100% de la seua jornada laboral.

No obstant això, el CD Castellón comunica que malgrat la difícil situació i el crebant econòmic provocat per aquesta crisi sanitària, el Consell d’Administració, ha pres la ferma decisió de fer un pas al capdavant, i realitzar un immens esforç econòmic per part del Club per a assegurar el compliment de les retribucions de les nòmines dels seus empleats.

Per al CD Castellón, el primer sempre ha sigut, és i serà vetlar per la salut dels seus treballadors i les seues famílies. Però, a més, aquesta decisió del Consell d’Administració ve a confirmar el projecte i el compromís que aquest Consell té al costat dels seus socis i accionistes de fer d’aquest club, un Club exemplar. Per això, malgrat la difícil situació social i econòmica que viu el país i en conseqüència el CD Castelló, el nostre Club, ha decidit que és el moment d’estar al costat dels seus jugadors i empleats garantint que cobraran íntegrament les seues nòmines.