Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

«Giuliani’s Héroes», la iniciativa solidària de Giuliani’s per a combatre al Covid-19

Davant la situació excepcional que viu Castelló, Espanya i el món sencer per la crisi del Coronavirus, Giuliani’s Grupo Gastronómico, patrocinador oficial del CD Castellón, ha llançat una iniciativa solidària per a aportar el seu granet d’arena amb la fi ajudar al personal sanitari i d’emergències a Castelló.

La campanya, denominada «Giuliani’s Héroes», consisteix en el fet que mentre dure l’estat d’alarma, tots els dijous els restaurants Giuliani’s proveiran de pizzes als professionals sanitaris i d’emergències de forma totalment gratuïta.

Com explica Giuliani’s Grupo Gastronómico en les seues xarxes socials per a anunciar la iniciativa, «no tots els herois porten capa». Cal recordar que la signatura, juntament amb el Grup la Guindilla, va ser de les primeres a anunciar el tancament provisional dels seus restaurants a Castelló ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries per a evitar aglomeracions de gent en llocs tancats en relació a la crisi del Coronavirus.

El CD Castellón aplaudeix la iniciativa solidària de Giuliani’s Grupo Gastronómico. Molt prompte tornarem als vostres restaurants després de superar aquesta difícil situació!