Allibera el teu seient

La cessió de seient consisteix en que els abonats que no puguen assistir a algun partit inclòs en l’abonament de temporada puguen posar-ho a disposició del CD Castellón per a la seua venda a un altre aficionat interessat a acudir al partit en qüestió.

Aquest servei concedeix descomptes als abonats del CD Castellón i, al mateix temps, permet a altres aficionats comprar entrades alliberades per a partits que es disputen a Castalia. El Servei de Cessió de Seient està actiu sense interrupció les 24 hores del dia i pots accedir a la plataforma a través del següent enllaç:

Els passos a seguir per alliberar el teu seient, si ets abonat, són molt senzills:

L’alliberament de seients es podrà realitzar fins a les 23:59 hores del dia previ al partit i, de la mateixa manera, pots recuperar el teu seient fins a les 23:59 hores del dia previ al partit, sempre que la localitat anteriorment alliberada no hage estat venuda (per exemple: si el partit es disputa el diumenge, tindràs fins a les 23:59 del dissabte).

El Servei de cessió de Seient ofereix la possibilitat de consultar l’estat de les cessions. En cas que el CD Castellón venga aquesta localitat, el 10% de la venda s’anirà acumulant i es podrà disposar d’aquest import únicament com a descompte en el preu de la renovació de l’abonament de la temporada següent. Per últim, l’alliberació de seients no es podrà realitzar als gols baixos.