La marca

La marca CD Castellón,un valor a l'alça

El CD Castellón es tracta, sense cap dubte, d’una de les marques més importants de la ciutat i província de Castelló.

Prop de complir els 100 anys d’història, el CD Castellón és un dels símbols de la capital de La Plana i també un estil de vida, ja que el sentiment que es viu pels colors albinegres s’ha transmés de generació en generació i travessa, en l’actualitat, un dels seus millors moments a nivell social.

Per tot això, nombroses empreses veuen en el CD Castellón el suport perfecte per a difondre els seus productes i servicis i, a més, col·laborar en un projecte que busca tornar a l’entitat albinegra al màxim alt.

Castàlia, un estadi amb repercusió nacional i internacional

L’Estadi Municipal de Castàlia és la casa dels albinegres, i també on el CD Castellón disputa els seus partits com a local. Cada quinze dies, entre 10.000 i 13.000 aficionats es donen cita en el feu “orellut”; per a vibrar amb el joc i els gols del seu equip, i açò acapara les mirades molt més enllà de Castelló. Nombrosos mitjans de comunicació a nivell local, autonòmic i nacional difonen l’actualitat de l’equip en els seus espais informatius.

D’altra banda, els partits de Castàlia s’emeten en directe per televisió, i estes retransmissions se seguixen en la resta d’Espanya i també en altres països per milers d’aficionats que simpatitzen amb el club castellonenc. Açò fa de Castàlia un suport immillorable perquè les empreses venguen la seua marca i arriben als milers d’aficionats que seguixen de prop tot el que succeïx en Castàlia

.

L’afició també juga… a les xarxes socials

El CD Castellón compta amb una comunitat de més de 50.000 seguidors en les principals xarxes socials (Twitter, Instagram, Facebook, YouTube i LinkedIn), un nou mig pel qual l’afició seguix de forma diària l’actualitat de l’entitat. A més, els vídeos que el club difon en els seus diferents perfils “social media” compten amb més de mig milió de visualitzacions.

Estes xifres demostren que l’afició del Castellón és de superior categoria i, com demostren nombrosos estudis, és una de les aficions més mobilitzades en les xarxes socials a nivell nacional. Tota empresa que trie unir-se al projecte del CD Castellón, d’esta manera, es beneficiarà del fort suport que també té el club fora de la gespa, que es traduïx en milers de seguidors i interaccions.

Patrocini a mesura

El CD Castellón s’adapta a les necessitats de cada empresa a fi d’oferir ‘a mesura’ els suports i mitjans de l’entitat a les empreses que patrocinen el nou i il·lusionant projecte que busca tornar al CD Castellón al màxim alt.

Si vols que la teua empresa patrocine al CD Castellón a través de diverses modalitats (patrocinador oficial, anunciant, col·laborador, Comerç Centurión…) pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@cdcastellon.com i et donarem una resposta ràpidament. A qué esperes per a viatjar amb el CD Castellón al màxim alt?”