Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Un crespó negre lluirà en els canals de comunicació del CD Castellón en homenatge a les víctimes del COVID-19

A Castelló, a 23 d’abril de 2020

Davant la declaració de l’estat d’alarma decretat com a conseqüència del Covid-19 i la suspensió de la competició futbolística, el CD Castellón vol transmetre un missatge d’esperança a la seua afició i patrocinadors.

En primer lloc, transmetre a les nostres empreses que, encara que ara les persianes estiguen baixades, el Club continua treballant i pensant en estratègies per a arribat el moment, ajudar com sempre, a través de suports com aquesta pàgina web, al fet que els negocis, vendes i èxits tornen a florir.

En segon lloc, transmetre a l’afició que encara que Castalia romanga en silenci, espera prompte el vostre alé. No se sap quan tornarà el futbol o si l’any que ve els partits seran a porta tancada. L’única cosa segur és que a través de la nostra web i de les nostres xarxes socials, Club i afició, tornaran a estar junts per a informar dels nostres triomfs i escoltar les vostres peticions.

En definitiva, cada dia, és un dia menys per a tornar a estar tota la família unida. Fins que arribe eixe dia, volem recordar-nos dels que desgraciadament ens han dit adeu. Com a homenatge a ells, el Consell d’Administració del Club, ha decidit que a partir d’ara, un crespó negre, lluirà en tots els nostres canals de comunicació. Servisca la seua llum per a guiar l’eixida d’aquest túnel i il·luminar el nostre futur junts.