Acreditacions premsa

Sol·licitud d'acreditaciones

Sol·licitud d'acreditacions

Òmpliga el següent formulari si pertany a un mitjà de comunicació i desitja cobrir, a nivell informatiu, un partit que dispute el CD Castellón en Castalia.

El Departament de Comunicació acceptarà o denegarà les acreditacions sempre que s’haja rebut a temps la sol·licitud -com màxim 48 hores abans del partit-. El club no es fa responsable de les sol·licituds enviades fora de plaç. L’acreditació quedarà confirmada quan el Departament de Comunicació responga a la seua sol·licitud, via correu electrònic. L’arreplega d’acreditacions s’efectuarà en la zona d’acreditacions situada en el carrer Osca, al costat de la Tenda Albinegra. Recordem que l’obertura de l’estadi tindrà lloc, per regla general, hora i mitja abans de l’inici del partit.

    A l'activar el check de "Lectura i Acceptació" de la nostra Política de Privacitat, vosté està indicant que ha llegit, entén, accepta i autoritza totes les clàusules especificades per a l'arreplega, emmagatzemament i el tractament de les seues dades personals.