Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Crònica: «Excessiu càstig davant el líder (0-1)»

El CD Castellón va caure en la matinal del diumenge davant el líder per la mínima (0-1). El Sabadell es va avançar en el minut 40 en una jugada a pilota parada i va jugar les seues cartes per a mantindre el resultat en la segona meitat. Els visitants van trepitjar àrea dues vegades en la primera part, una en la qual li van anul·lar un gol i l’altra el córner que va acabar amb el 0-1.

El Castellón va començar sent molt superior al seu rival. En el primer minut de joc Muguruza va enviar una pilota al travesser després d’un centre enverinat i en el minut sis, Castells va tindre el 1-0 al seu cap, però la pilota va marxar desviada fregant el pal. En la segona meitat, Rubén Díez va tindre l’empat en una volea, però el porter del Sabadell va traure una bona mà per a evitar el punt. Satrústegui va veure la segona groga en els últims deu minuts, per tant no jugarà enfront del Valencia Mestalla.