Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Crònica: «El CD Castellón es manté invicte davant l’Ejea (1-1)»

El CD Castellón va acariciar la victòria davant la SD Ejea (1-1) en una trobada en el qual els visitants van empatar en el descompte i des dels onze metres. Malgrat això, els albinegres van gaudir de les millors oportunitats de l’enfrontament.

La primera part de la trobada començava amb clar domini per part del CD Castellón. En tot just 15 minuts, César Díaz aconseguia posar el 1-0 en el marcador gràcies a una gran assistència de Carles. El temps avançava mentre Rubén Díez pujava les pulsacions de Castalia. El ’10’ albinegre, movent-se constantment prop de l’àrea xicoteta, era una autèntica molèstia per a la defensa de la SD Ejea. El primer temps finalitzava amb bones sensacions per al quadre d’Óscar Cano.

Durant el segon temps els albinegres van patir molt més que en el primer. El combinat aragonés pressionava i aconseguia que els d’Óscar Cano es tancaren molt arrere. Malgrat això, el conjunt albinegre insistia. César Díaz tractava d’aconseguir el segon gol amb un centre des de la banda esquerra, però no va haver-hi qui rematara l’esfèric. Quasi complits els 90 minuts, Díaz ho tornava a intentar des de mig camp, tractant de batre al porter de la SD Ejea, qui finalment evitava el 2-0. Ja en el temps afegit, l’equip de Javi Suárez empatava en Castalia des dels onze metres. El CD Castellón finalitzava la huitena jornada amb un empat que sap a poc, però aconseguint mantindre’s invicte.