Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón
Centenarios

‘Centenarios’: Uneix-te a Castalia en la segona volta!

La segona volta del campionat és una realitat i el CD Castellón desitja continuar sumant ‘orelluts’ a la causa. Amb 13.567 ‘Centuriones’, el CD Castellón és en l’actualitat l’equip amb més abonats de la Segona Divisió B. Després de superar a principi de temporada el rècord de socis en tota la història del CD Castellón, l’entitat albinegra vol arribar a la xifra límit de 14.000 abonats.

Patrocinada per Giuliani’s Grupo Gastronómico, els capitans del CD Castellón, Àlvaro Campos i Marc Castells, són els protagonistes de la campanya ‘Centenarios’ després que, en les últimes dates hagen complit 100 partits amb la samarreta albinegra, i que recorda a la campanya ‘Centurión’ que van protagonitzar Àngel Dealbert i Pablo Hernàndez en el seu moment. El porter i el migcampista són dos futbolistes perfectament coneguts per l’afició de Castalia i experimentats en més de cent batalles amb l’elàstica albinegra.

L’incondicional suport de l’afició fins hui, reflectit amb una assistència mitjana de més de 10.000 ‘orelluts’ en el feu albinegre, pot veure’s ara incrementat amb la campanya d’abonaments de mitja temporada que llança el Club. La campanya ‘Centenarios’ busca atraure aqueixos ‘orelluts’ que encara no tenen el seu abonament perquè gaudisquen de la segona volta de la temporada en Segona Divisió B.

Si vols formar part de la família albinegra, pots adquirir el teu abonament de mitja temporada en les localitats lliures que resten a la venda –Tribuna Alta i Tribuna Baixa-, úniques zones de Castalia en les quals queden localitats disponibles a la venda. “Arribar als 14.000 abonats seria un somni, crec que mai abans el CD Castellón havia comptat amb tant suport en Castalia, i l’afició serà decisiva en la segona volta”, declara el porter Álvaro Campos. “És un plaer i un honor haver complit 100 partits amb l’albinegra, tant Álvaro com jo esperem continuar defensant-la per molts anys i animem a aquells que són del Castellón però que encara no tenen el seu abonament al fet que aprofiten aquesta campanya per a unir-se a nosaltres a aconseguir els objectius”, comenta Marc Castells.


Preus: 115 euros Tribuna Alta o Baixa. Els nens i nenes de fins als 3 anys poden tenir el seu abonament de manera gratuïta tot i que sense dret a seient, mentre que als d’entre 4 i 14 anys se’ls aplicarà un 50% de descompte -tots dos casos sempre que estiguin acompanyats d’un adult -.