Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Aconsegueix la teua entrada on-line enfront de la UE Cornellà a un preu especial!

El CD Castellón ja coneix l’horari oficial del pròxim partit de Liga en Castalia, davant la UE Cornellà, que actualment ocupa la setena posició de la taula. L’encontre tindrà lloc el pròxim diumenge, 22 de desembre, a les 17:00h.

Per a aquest partit, el Club ofereix a tots els ‘orelluts’ una promoció especial d’entrades anticipades per a aconseguir omplir de nou Castalia i que, igual que davant el FC Andorra i la UD Las Palmas, afició i equip caminen junts per a sumar els tres punts en Castalia i tractar de recuperar el lideratge.

Qualsevol aficionat del CD Castellón, siga o no abonat, podrà gaudir d’un descompte de cinc euros sobre la venda física, per la qual cosa es podran adquirir entrades tant en Preferència i Gols Alts com en Tribuna per 10 i 15 euros, respectivament. Aquesta promoció de prevenda finalitzarà el dissabte 21 de desembre a les 20:00h. A partir d’aquesta hora les entrades on-line costaran el mateix que les físiques: 15 euros en Preferència i Gols Alts, i 20 euros en Tribuna.

Cal destacar que fins al divendres 20 de desembre a les 10:00h no podran adquirir-se entrades en Preferència Alta i Fons BP. Així mateix, convé recordar la importància de l’alliberament de seients. Si eres abonat i no pots acudir a l’encontre de la 18ª jornada de la Liga, allibera el teu seient perquè puguem vendre l’entrada. D’aquesta forma, rebràs un descompte en el carnet de la pròxima temporada. En el cas de ser ja accionista, recorda que has d’acudir al 75% dels encontres per a tindre tres anys d’abonament gratis, però alliberant el teu seient comptaria com a assistència.

Anem afició! Ompliguem de nou Castalia!