Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Últimes 24 hores de promoció de reserva i inici de període de renovacions

Aquest diumenge, 30 de juny, a les 10:00 hores, conclou la primera fase de la campanya d’abonaments del CD Castellón «Cent per cent albinegres», patrocinada per Giuliani’ss Grupo Gastronómico. En aquest instant es tancarà el primer període de renovacions a través de la promoció de reserva de l’abonament, un procés que l’afició albinegra ha pogut i pot realitzar entre el 11 i el 30 de juny íntegrament a través de la pàgina web del CD Castellón.

Recordem que aquesta promoció consisteix en la reserva l’abonament fraccionant el pagament en dues mensualitats (50% al juny, i el 50% restant al juliol) i el CD Castellón enviarà a casa de l’abonat el seu carnet de manera gratuïta. A més, aquells que s’estan acollint a aquesta promoció obtindran un descompte del 5% addicional al que tenen tots els abonats per a la compra de les noves samarretes oficials del CD Castellón a la Tenda Hummel de la Ronda Magdalena. Ja són més de 2000 els abonats i abonades que s’han acollit a aquesta promoció que facilita en gran mesura el procés de renovacions.

Arranquen les renovacions a Castalia … i també on-line

Des de dilluns 1 i fins al dissabte 20 de juliol, la resta de la massa social albinegra podrà seguir renovant el seu abonament, bé íntegrament a través de la pàgina web del CD Castellón (s’habilitarà a partir de les 20.00 hores d’aquest dilluns i estarà operativa les 24h, i també es pot triar l’opció de l’enviament al domicili de l’abonat/ada), o bé de manera presencial a la Llotja VIP de Castalia, en horari ininterromput de 10 a 19 hores de dilluns a divendres.

El CD Castellón conservarà la fila i seient de cada abonat fins al 20 de juliol i, a partir de la mateixa, aquesta ubicació podrà estar disponible per a qualsevol altre abonat que desitge canviar-se de localitat al període de reubicacions (entre el 22 i el 26 de juliol, de manera presencial, a la Llotja VIP de Castalia de 10 a 19 hores ininterrompudament).

Tots els abonaments infantils amb fila i seient gratuïts per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 14 anys, també, es podran renovar a partir l’1 de juliol via on-line o de forma presencial. D’altra banda, entre l’1 i el 20 de juliol, a més, els més de 2000 ‘orelluts’ que s’estan acollint a la promoció de reserva al juny podran efectuar el segon pagament de l’import restant i seleccionar el domicili al qual volen que li arribe l’abonament.

Des del CD Castellón fem una crida a l’afició a aprofitar els 20 dies que hi ha per renovar els abonaments en Castalia, així com a seguir utilitzant la plataforma de renovacions on-line de la pàgina web del CD Castellón per tal d’evitar cues i aglomeracions en aquests dies d’elevades temperatures. Gràcies afició!