Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

S’obri la llista de nous abonats per a la temporada 2020-21

La campanya d’abonaments del CD Castellón “Cent per cent albinegres” ha sigut tot un èxit. L’entitat albiengra ha aconseguit la històrica xifra de 14.000 abonats, un fet que ni tan sols va aconseguir quan militava en Primera Divisió, la qual cosa li ha portat a ser notícia en múltiples mitjans –La Vanguardia, Castellón Plaza, El Mundo, ABC i elperiòdic.com, entre altres–, aconseguint una gran repercussió a nivell nacional. D’aquesta forma, la marca CD Castellón segueix en auge.

Per qüestions d’aforament, el Club no pot vendre més abonaments, ja que Castalia compta amb poc més de 15.000 localitats. No obstant això, com bé va avançar el Director de l’Àrea de Negoci de l’entitat, Pepe Mascarell, el CD Castellón ha establit una llista d’espera per a que aquells ‘orelluts’ que desitjaven abonar-se i desgraciadament no han pogut tinguen l’oportunitat d’optar a un abonament la pròxima campanya, sempre que es produïsca alguna baixa.

Per a inscriure’s en la llista d’espera cal enviar un correu a info@cdcastellon.com proporcionant les següents dades: nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte. Cal destacar que la llista d’espera s’establirà en funció de l’ordre d’arribada dels correus.