Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Salut Dental Monfort, el “guardià” de les banquetes

La clínica dental seguirà un any més com a patrocinador del CD Castellón

Salut Dental Monfort continua amb el CD Castellón com un dels principals patrocinadors oficials del Club de la capital de la Plana. Fa dos anys el Doctor Diego Monfort al costat del seu equip de dentistes van arribar a un acord i van començar la seua marxa amb el Castelló. Des de llavors la seua marca adorna l’Estadi Municipal de Castalia, concretament les banquetes, que es visten amb la lona que anuncia el seu nom.


El Director de l’Àrea de Negoci del Club, Pepe Mascarell, afirma que “per al CD Castellón és un orgull comptar amb el guardià de les banquetes. A més de ser ‘orellut’, és un professional que cuida als nostres jugadors quan tenen algun problema bucodental”.

La clínica de referència de la ciutat està dotada amb les més modernes instal·lacions i amb uns professionals de gran envergadura. Com a mostra d’aquestes característiques i del saber fer de Salut Dental Monfort, forma part del cos mèdic del Club, ja que és el dentista oficial dels jugadors. Perquè la salut dental també és important i amb qui millor que amb l’equip d’experts de Salut Dental Monfort.

Amb aquest, ja són tres els anys que formarà part d’aquesta família la clínica Monfort. El CD Castellón agraeix el seu lliurament i dedicació amb el Club, en general, i amb la salut dental de cadascun dels jugadors, en particular. I espera que aquest camí que els uneix, perdure per molt de temps.