Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Promoció especial d’entrades on-line enfront del AE Prat!

El CD Castellón ja coneix l’horari oficial del pròxim partit de Liga en Castalia, davant l’AE Prat, que tindrà lloc el pròxim diumenge 8 de març a les 18:00h.

Accedeix a la plataforma d’entrades on-line ací

Qualsevol aficionat del CD Castellón, siga o no abonat, podrà gaudir d’un descompte de cinc euros sobre la venda física, per la qual cosa es podran adquirir entrades tant en Preferència i Gols Alts com en Tribuna per 10 i 15 euros, respectivament. Aquesta promoció de prevenda finalitzarà el dissabte 7 de març a les 20:00h. A partir d’aquesta hora les entrades on-line costaran el mateix que les físiques: 15 euros en Preferència i Gols Alts, i 20 euros en Tribuna.

Cal destacar que fins al dijous 5 de febrer a les 10:00h no podran adquirir-se entrades d’adult ni retirar invitacions infantils en Preferència Alta i Fons BP. Així mateix, convé recordar la importància de l‘alliberament de seients. Si eres abonat i no pots acudir a l’encontre de la 28ª jornada de la Liga, allibera el teu seient perquè puguem vendre l’entrada. D’aquesta forma, rebràs un descompte en el carnet de la pròxima temporada. En el cas de ser ja accionista, recorda que has d’acudir al 75 % dels encontres per a tindre tres anys d’abonament gratis, però alliberant el teu seient comptaria com a assistència.

En les zones en les quals el Club ha anunciat que estaven completes d’abonats sol es vendran entrades o es trauran invitacions infantils si els abonats alliberen seients.

El dissabte 7 de març les oficines del Club estaran obertes de 10:00 a 14:00H i el diumenge 8 de 10.00 a 13:30H els atendrem en la recepció d’oficines, i des de les 13:30H fins a l’hora del partit, romandran les taquilles obertes.