Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

‘La vida en blanc i negre té molt color’. Campanya d’abonaments de mitja temporada

El CD Castellón ha presentat aquest dimarts la campanya d’abonaments de mitja temporada, que patrocina Giuliani’s Grupo Gastronómic. Sota el lema ‘La vida en blanc i negre té molt color’, l’entitat albinegra es troba tan sols a 155 ‘orelluts’ d’aconseguir la màgica xifra de 14.000 abonats, un número que mai abans havia tingut el conjunt de Castalia en tota la seua història.

Amb aquest lema, la campanya mostra com aquest Castellón gloriós en blanc i negre de la dècada dels 70 és un Castellón en l’actualitat que aspira al màxim, ja en l’època del color, que està en els llocs alts de la taula i aquest diumenge podria ser líder en Castalia.

Luis Cela, una de les grans llegendes de la història del CD Castellón, i que va vestir l’albinegra durant quasi una dècada en Primera, Segona i Tercera Divisió, és el protagonista del vídeo promocional de la campanya que, amb un toc melancòlic, recorda els grans temps del CD Castellón en el futbol professional, temps en els quals el conjunt albinegre va arribar a véncer en diverses ocasions a grans equips com el Real Madrid i eixia en les travesses.

Mapa amb les localitats disponibles a la venda

Els preus de l’abonament de mitja temporada van des dels 50 euros en els Gols Baixos fins als 200 de Tribuna VIP (els menors de 14 anys tenen el 50% de descompte sobre els següents preus en Tribuna, sent gratuït l’abonament en Preferència i Gols), restant a la venda les següents localitats:

  • Gol Nord Baix: 8 abonaments (50€ cada abonament)
  • Gol Nord Alt: 17 abonaments (70€ cada abonament)
  • Gol Sud Baix: 12 abonaments (50€ cada abonament)
  • Fons BP: 23 abonaments (70€ cada abonament)
  • Preferència Baixa: 30 abonaments (70€ cada abonament)
  • Preferència Alta: 35 abonaments (70€ cada abonament)
  • Tribuna Baixa: 11 abonaments (115€ cada abonament)
  • Tribuna Alta: 24 abonaments (115€ cada abonament)
  • Tribuna VIP: 30 abonaments (200€ cada abonament)

Els abonaments poden adquirir-se a través d’internet en www.cdcastellon.com o en les oficines de Castalia, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14H i de 16 a 19H. El Club recorda que és important aconseguir l’abonament ara abans d’aconseguir el límit de 14.000 abonats, ja que això et possibilita de cara a la temporada que ve tindre la localitat assegurada. A per els 14.000!