Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Informació entrades Castellón – Las Palmas de Copa del Rei

El pròxim dimarts, 17 de desembre, a les 20.00 hores el CD Castellón es mesura davant la UD Las Palmas en Castalia, en el partit corresponent a l’eliminatòria de Copa del Rei.

Per a aquest partit, no inclòs en l’abonament de temporada, el CD Castellón ha fixat els següents preus per als abonats i abonades del conjunt albinegre: 5 euros en Preferència i Gols, i 10 euros en Tribuna. Per al públic en general, i el mateix dia del partit per a qualsevol persona, el preu serà de 10 i 20 euros, respectivament.

Les entrades poden adquirir-se còmodament a través d’internet en www.cdcastellon.com o bé de manera presencial de dilluns a divendres en Castalia en el següent horari: de 10 a 14H i de 16 a 19h en la Palco VIP (porta 0).

Promoció especial

Els abonats i abonades que adquirisquen la seua entrada de forma anticipada, fins al divendres 13 de desembre a les 23:59 hores, podran beneficiar-se d’una promoció especial de 2×1 en entrades, és a dir, s’emportaran dues entrades al preu d’una, pagant solament 5 euros en Preferència i Gols, o 10 euros en Tribuna, per les dues entrades.

Per a aquest partit, al no estar inclòs en l’abonament de temporada, qualsevol abonat o abonada podrà retirar la seua entrada en la seua localitat habitual, o bé en una ubicació diferent. Això sí, per a beneficiar-se de la promoció de 2×1 en entrades, cal retirar les dues de la mateixa zona de Castalia.

Els abonaments de zones VIP (Tribuna VIP i Palco) podran accedir a l’encontre de manera gratuïta amb el seu carnet d’abonament. També tots els membres de la Fundació Albinegra amb el procediment habitual a través de la web del CD Castellón, en la plataforma ‘sóc Cantera’.

Finalment, per a accedir a Castalia i com és habitual, els menors de 4 anys hauran de retirar la seua invitació sense seient, i els que tinguen entre 4 i 12 anys la seua invitació amb seient. A partir de 12 anys pagaran el preu d’una entrada habitual.

Ens veiem en Castalia… i les palmes tornaran a sonar!