Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Info campanya d’abonaments 2019-20: ‘Cent per cent albinegres’

Ser albinegre és molt més que portar una samarreta amb els colors blanc i negre. El gran sentiment que es viu pel CD Castellón és una cosa que es porta a l’ànima, no només a la samarreta. Quan diem allò de “ser el CD Castellón és molt més que ser d’un equip, és un estil de vida” és la pura realitat.

La nova campanya d’abonaments del CD Castellón “Cent per cent albinegres” per a la temporada 2019-2020 vol, precisament, fer un homenatge a l’ADN albinegre. Inspirada en l’ànima de la societat de Castelló, la fotografia de la campanya mostra a huit personatges que reflecteixen els pilars fonamentals per al CD Castellón: jugadors del primer equip, jugadors històrics, aficionats i patrocinadors, jugadors del planter i del futbol femení… Els protagonistes llueixen el tors nu per representar que l’essència del albinegrisme no és tèxtil, sinó que es porta a l’ànima. I l’ànima del CD Castellón són, en definitiva, els seus jugadors i jugadores, la seua història, les empreses patrocinadores, l’afició i el planter.

Vuit pilars que porten el albinegrisme en l’ànima

A la imatge de la campanya “Cent per cent albinegres”, en primer lloc, veiem dos pilars fonamentals del primer equip com són David Cubillas i Marc Castells, que també porten el braçalet de capità i són grans ídols per a l’afició de Castalia.

Fernando Fenollosa i Álvaro Amores, gerents del Càmping Torrelasal2 i Giuliani ‘s Grup Gastronòmic, respectivament, posen cara a les moltes empreses que en els últims anys han decidit fer un pas endavant i apostar pel nou projecte d’ADN albinegre per a l’entitat: perquè el CD Castellón és cosa de tots.

Un pilar fonamental per al CD Castellón és la seua història, aquells albinegres que van lluitar en el seu dia per aquest gran sentiment i que, sense ells, no es pot entendre el club que tenim hui. Llegendes com Basilio Nieto, gran davanter que va militar al CD Castellón en la dècada dels 40, i Antonio Manchado, poderós migcentre que va jugar com albinegre en els 80 i 90 i actual delegat del primer equip, són dos noms propis en els llibres de història albinegra, que recorden amb afecte i malenconia l’afició de Castalia.

Finalment, dos jugadors del planter tenen un lloc important en la imatge de “Cent per cent albinegres”, ja que la pedrera albinegra vol tornar a ser un referent a nivell nacional pel que fa a formació, valors i qualitat. Maria Romero és jugadora de l’equip femení del CD Castellón de futbol 11, i David Arrufat, malgrat que té 13 anys, ha complert huit temporades al planter del CD Castellón i porta el albinegrisme en l’ànima, pràcticament des que va arribar al món. Els dos somien amb jugar, algun dia, a Castalia, i amb la il·lusió de veure complert aquest desig lluiten cada jornada, cada diumenge, pels colors del CD Castellón.

La promoció de reserva al juny, principal novetat de la campanya

La campanya “Cent per cent albinegres” manté els mateixos preus que la temporada passada. Els 12.867 posseïdors del seu abonament ‘Centurión’ pagaran, tal i com es va comprometre l’entitat, 100 euros en Gols i Preferència, o 200 a Tribuna, fins al Centenari en 2022. Als fons d’animació (Gol Nord Baix i Gol Sud Baix) se’ls continua oferint un descompte especial del 50% sobre el preu ‘Centurión’, de manera que el seu abonament tan sols els costarà 50 euros. Les renovacions dels abonats de la temporada 2018-19, així com les noves altes, tenen un preu que oscil·la entre els 50 euros dels Gols Baixos, 140 euros en Gols Alts i Preferència, i 230 a Tribuna. Finalment, per a aquells que vulguen gaudir des de les zones exclusives de Castalia, poden fer-ho a la Tribuna VIP per 400 euros o a la Llotja per 550 euros.

Però la principal novetat de “Cent per cent albinegres” és la promoció de reserva de l’abonament, que es podrà realitzar entre el 11 i el 30 de juny. Mitjançant aquest procés, que es realitza íntegrament a través de la pàgina web del CD Castellón, es reserva l’abonament fraccionant el pagament en dues mensualitats (50% al juny, i el 50% restant al juliol) i el CD Castellón enviarà a casa del abonat el seu carnet. A més, aquells que s’acullen a aquesta promoció obtindran un descompte del 5% addicional al que tenen tots els abonats per a la compra de les noves samarretes oficials del CD Castellón a la Tenda Hummel de la Ronda Magdalena. Amb aquesta mesura, el CD Castellón busca facilitar al màxim el procés de renovació a l’abonat, que ara ja pot realitzar aquest procés 100% on-line, per així intentar evitar cues i aglomeracions en Castalia.

Pel que fa al calendari de la campanya, l’afició podrà beneficiar-se de la promoció de reserva de l’abonament entre el 10 i el 30 de juny. De l’1 al 20 de juliol, dia límit per conservar la ubicació de l’abonament, tindrà lloc la renovació física d’abonaments a Castalia, que també podrà realitzar-se a través d’internet. Aquells abonats que desitgen canviar la seua ubicació, podran fer-ho entre el 22 i el 26 de juliol, i a partir del 29 de juliol es podran realitzar noves altes.

En definitiva, sobren al·licients perquè l’afició del CD Castellón se siga superant i aconseguisca nous rècords. Fa dues temporades vam aconseguir el rècord nacional d’abonats a Tercera Divisió, la passada campanya vam ser l’equip amb més abonats de la categoria, i aquesta temporada … Mone afició! A omplir Castalia i als pels 14.000!