Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Horsan Península carrega d’energia al CD Castellón abans de l’encontre enfront del Nàstic de Tarragona

Horsan Península, patrocinador oficial del CD Castellón, ha visitat aquesta vesprada el Estadio Municipal de Castalia per a carregar d’energia al combinat albinegre de cara al duel del diumenge enfront del Nàstic de Tarragona.

Javier Sánchez, CEO de la societat, s’ha passat per l’entrenament del quadre d’Óscar Cano, acompanyat del Director de l’Àrea de Negoci, Pepe Mascarell per a mostrar el seu suport en aquesta temporada tan il·lusionant. Alfredo, Mikel Carro i David Cubillas, capità del primer equip albinegre, han agraït en persona a Javier Sánchez aquest bonic gest.

Horsan Península és una companyia de comercialització i distribució d’hidrocarburs d’alt rendiment. Ofereix productes de màxima qualitat a preus molt competitius i un dinamisme comercial molt atraient, la qual cosa li ha portat en poc temps a posicionar-se dins del mercat nacional.

Fa poc més d’un any que Horsan Península figura en tots dos gols de Castalia, just darrere de les porteries. Cal recordar que des del seu ‘fitxatge’ l’equip de la Plana va remuntar la passada campanya durant la segona volta fins a aconseguir la salvació i, ja aquesta temporada, el CD Castellón ha efectuat una primera volta extraordinària en la qual ha barallat, fins i tot, pel lideratge. És més, el combinat ‘orellut’ porta 17 jornades consecutives ocupant llocs de play-off, una gesta que no està a l’abast de qualsevol.

En aquesta segona volta Horsan Península seguirà carburant al CD Castellón per a aconseguir mantindre’s en els llocs de promoció d’ascens a Segona Divisió.