Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Els Reis Mags portaran la pel·lícula de l’ascens a la família albinegra

’12 701. Un any de rècord’, la pel·lícula documental sobre l’últim ascens a Segona B, arribarà molt prompte per a tots els albinegres que volen gaudir-la. El film produït per MiCrea Film Projects i el CD Castellón es posarà a la venda en els propers dies en format DVD i USB.

El documental amb imatges mai vistes de l’ascens, que segur emocionaran als milers i milers d’aficionats amb què compta el conjunt albinegre, reuneix durant una hora de durada imatges inèdites que encara no han eixit a la llum d’aquell 24 de juny de 2018, i tot això explicat en primera persona pels herois de l’ascens, que seran els protagonistes d’aquest curtmetratge amb declaracions exclusives que revelen informació de tot el que va passar en aquest vestidor.

L’aficionat albinegre podrà viure en primera persona i amb imatges d’alta definició els moments clau de la jornada de l’ascens i la seua posterior celebració: com va viure l’equip el desplaçament al ‘1922’ fins Castalia pel carrer Osca, la xerrada de l’tècnic Sergi Escobar, els instants previs a l’duel davant el Portugalete, el gol de Colomer en el minut 61, la celebració a peu de gespa i al vestidor, la rua de l’ascens pels carrers de la capital de la Plana i al balcó de l’Ajuntament …

El film es posarà a la venda a Castalia i a través de la pàgina web oficial de la següent manera i amb aquests preus:

-4 euros (DVD) o 8 euros (USB) per als accionistes de el CD Castellón, introduint el codi de descompte que se’ls farà arribar per correu electrònic.

-5 euros (DVD) o 10 euros (USB) per a qualsevol aficionat que faci la reserva online fins al 31 de desembre, a recollir abans del Dia de Reis.

-7 euros (DVD) o 12 euros (USB) per a qualsevol aficionat, a partir d’l’1 de gener.

Aprofita el preu especial que té la pel·lícula durant els últims dies de l’any per tenir aquest record inesborrable d’un dia històric, el millor regal per a triomfar al Dia de Reis!