Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

El CD Castellón, nou líder en una jornada redona per als equips albinegres

La victòria a domicili del CD Castellón en el feu del Ejea va valdre el seu pes en or. Amb els tres punts que el conjunt ‘orellut’ va aconseguir en Luchán, els pupils d’Óscar Cano van aconseguir la redona xifra de 50 punts quan encara resten 33 per disputar en les pròximes onze jornades.

Els ‘orelluts’, que ja havien ocupat la primera posició entre les jornades 11-14 i la 16 durant la present temporada, no eren líders a altures similars de temporada des de fa més de 15 anys. Cal remuntar-se a la campanya 2003-04, amb José Luis Oltra ocupant la banqueta de Castalia, quan el CD Castellón va ocupar el primer lloc, també amb 50 punts, fins a la jornada 26.

Però la de Ejea no va ser l’única alegria en albinegre. En Castalia es va celebrar el Dia de la Cantera amb la disputa dels respectius compromisos de Liga del CD Castellón B i el Juvenil A. El filial albinegre es va imposar de manera contundent al Alqueries CF (5-1) i es va col·locar durant unes hores com a líder del Grup I de Regional Preferent, deixant clar que els de Dani García barallaran fins al final per l’ascens a Tercera Divisió. D’altra banda, pese a l’empat del Juvenil A davant el Levante UD (2-2), els albinegres lideren amb 54 la classificació ocupant un dels dos llocs d’ascens directe a Divisió d’Honor.

En quant al femení del CD Castellón, el Joventut Almassora va aconseguir una nova victòria que les manté també com a líders del Grup VII de Segona Divisió, la qual cosa els permet continuar somiant amb l’ascens després de la victòria per 2-1 davant el Discóbolo-La Torre.

En definitiva, jornada redona per al CD Castellón i els seus principals equips, que conviden a somiar a l’afició albinegra al fet que 2020 siga un any màgic en Castalia. PAM PAM ORELLUT!