Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

El CD Castellón cultivarà el seu propi vi junt amb Bodega Les Useres

El CD Castelló està de moda i travessa un dels millors moments de la temporada. Amb l’equip liderant en solitari el Grup III de Segona B, el conjunt d’Óscar Cano mira cap amunt i comença a somiar amb disputar el play off d’ascens a Segona Divisió.

Cada victòria, cada triomf, cada èxit, cada bon resultado… mereix ser celebrat com toca i, per a tal fi, molt prompte el CD Castellón comptarà amb un nou producte propi 100 % albinegre: el seu propi vi, que elaborarà Bodega Les Useres.

Després de comptar amb la seua pròpia aigua -gràcies a Aigua de Benasal- i la seua pròpia cervesa -amb La Grifería de Cervesa Montmirà-, molt prompte arribarà el vi oficial del CD Castellón de mà de Bodega Les Useres. «Amb este vi, sumem un producte propi del CD Castellón amb empreses de la ciutat i de la província de Castelló amb ADN albinegre. Estem treballant per a ampliar esta gamma de productes amb papes fregides, rosquilletes…» assegura Pepe Mascarell, Director de l’Àrea de Negoci del CD Castellón.

El vi es cultivarà durant els pròxims mesos i està previst que puga distribuir-se entre l’afició albinegra a mitjans del mes d’abril. «Estem preparant un caldo a l’altura de la gran afició del CD Castellón: un vi de primera per a una afició de primera», manifesta Vicente Bellés, gerent i soci de Bodega Les Useres.

El CD Castellón agraïx a Bodega Les Useres, empresa amb ADN albinegre de referència en la província de Castelló, la seua confiança per a elaborar este producte tan exclusiu i que, tant de bo, servisca per a brindar a final de temporada per l’ascens a Segona Divisió