Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Cubillas: “Ser forts en Castalia és clau per a aconseguir l’objectiu”

El primer capità del CD Castellón, David Cubillas, ha analitzat la prèvia de l’encontre enfront del Nàstic de Tarragona, així com tota l’actualitat albinegra.

El ‘9’ albinegre ha admés que el punt aconseguir davant el CF Badalona fa gust de poc: “Nosaltres anàvem a guanyar. Està clar que sempre hem buscat la victòria en camps així, però vam fer una primera part no molt bona en la qual no ens trobàvem i que el rival ens va estrényer bastant. No obstant això, en la segona part vam aconseguir desplegar tot el nostre futbol. Crec que va ser una de les millors segones parts de la temporada. Si guanyem aquest diumenge en Castalia, potser veiem este punt d’una altra manera i la mentalitat que tenim és la d’anar a guanyar enfront del conjunt català a casa”.

L’ariet ‘orellut’ ha reconegut que, encara que el Nàstic de Tarragona no va començar bé la temporada, l’encontre del diumenge serà veritablement complicat. “Potser el canvi de categoria els va costar, però tenen un equip mol bo. Serà un rival molt difícil, molt corretjós, el míster és un gran entrenador i, fins i tot, hi ha jugadors que estan cridats a ser d’equips de la part alta. Vindran amb el ganivet entre les dents per a intentar traure una mica de Castalia i nosaltres, sabent que serà un rival molt complicat, intentarem amb les nostres armes portar-nos el partit al nostre terreny i aconseguir els tres punts”, ha reconegut Cubillas.

D’altra banda, el davanter albinegre té molt clar que l’objectiu de l’equip passa per Castalia: “Fer-nos forts en el nostre temple i donar un puntet més a la nostra casa és clau perquè sabem que aconseguint la majoria dels punts ací l’objectiu estarà més a prop. El partit del diumenge serà molt complicat, però hem de seguir eixa línia que portem en els últims partits a casa i amb eixa idea anem”.

Fa una setmana que el Club va aconseguir la històrica xifra de 14.000 abonats i Cubillas s’ha mostrat molt agraït pel suport incondicional de l’afició. “La nostra manera d’agrair-los tot el suport és brindant-los un bon partit i una victòria el diumenge perquè s’acaben els qualificatius per al que fan per nosaltres. Molta gent de fora em pregunta què passa ací, però és una bogeria difícil d’explicar. Tenim moltes ganes de brindar eixos tres punts perquè ells han passat anys difícils i continuen estant amb l’equip, la qual cosa és d’admirar”, ha finalitzat el capità ‘orellut’.