Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

César Díaz: “Serà emocionant perquè és un grup bonic on la igualtat és màxima”

El jugador del CD Castellón César Díaz ha analitzat la prèvia de l’encontre enfront de l’AE Prat, així com tota l’actualitat albinegra. El ‘killer’ de la manxa ha reconegut que sumar els tres punts el diumenge passat suposa un plus de confiança per a l’equip. “Estem contents per haver aconseguit traure la victòria enfront del Ejea i aconseguir el liderat a causa dels resultats. Però encara queden 11 jornades i això és llarg. Jo crec que hi haurà bastants canvis en la classificació perquè està molt igualada”, ha admés César.

El ‘12’ albinegre ha assegurat que no han de confiar-se, malgrat liderar el Grup III de la Segona Divisió B: “Està clar que al final si s’aconsegueix ser primer amb antelació, et dóna temps a afrontar eixos últims partits amb més tranquil·litat. Però, conforme està el grup, estarà disputat fins pràcticament l’última jornada. Serà emocionant perquè és un grup bonic on la igualtat és màxima”.

“Està clar que arribat a aquest punt i la situació en la qual estem cal fer eixe últim esforç. Barallarem amb eixe grup d’equips que opten a ocupar els primers llocs per a estar a dalt”, ha assenyalat l’atacant ‘orellut’.

El pròxim diumenge, 8 de març, el quadre d’Óscar Cano es juga mantindre el liderat enfront de l’AE Prat i, malgrat trobar-se en llocs de descens, al manxec no té dubte que l’encontre enfront del conjunt català serà molt complicat. “Van descomptant partits i necessiten puntuar en qualsevol escenari. Nosaltres a casa crec que estem fent una lliga espectacular, però al estar necessitats no ens ho posaran fàcil”, ha recalcat el ‘villamalense’. A

ixí mateix, César Díaz, advertit de sanció per quatre targetes grogues, ha insistit que a les altures en les quals estem “qualsevol partit és important”, per la qual cosa intentarà que eixa cinquena targeta no arribe, ja que seria el millor. “Però si arriba cal afrontar-ho com és”, ha afegit el jugador albinegre.

Finalment, el màxim golejador del CD Castellón s’ha mostrat molt satisfet amb el treball defensiu de l’equip, que ha portat al combinat ‘orellut’ a liderar el gol average en la categoria de bronze. “Estem fent un treball defensiu bastant bo perquè al final els números estan ací. Som un els equips menys golejats i això vol dir que s’està treballant bé. Estem en uns números bons, però cal seguir i ampliar eixe gol average”, ha finalitzat César Díaz.