Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Azuliber caminarà al costat del CD Castellón una temporada més

Azuliber, empresa líder en el sector ceràmic de la província de Castelló situada en la localitat de l’Alcora, renova amb el CD Castellón com a patrocinador oficial i caminarà al costat del combinat albinegre durant una temporada més, sent la 2020-21 la seua quarta campanya consecutiva donant suport a l’equip de la capital de La Plana.

Esta empresa castellonenca, fundada en 1972, seguirà present en la samarreta oficial del conjunt ‘orellut’, al costat dels ja anunciats ‘fitxatges’ Bravoplaya i Casva Seguridad… però no serà l’últim! «La samarreta oficial es tracta d’un dels nostres suports ‘estrela’ i la pròxima temporada comptarà amb la presència de grans empreses de Castelló amb ADN albinegre», afirma Pepe Mascarell, Director de l’Àrea de negoci del CD Castellón. Per part seua, el representant de Azuliber, Fernando Palomo, manifesta la seua satisfacció de poder continuar acompanyant una temporada més al conjunt de Castalia: «El CD Castellón està fent una temporada espectacular i tenim la il·lusió de veure a l’equip la pròxima temporada en el futbol professional. És un honor i un plaer continuar donant suport a l’entitat, que està fent molt bé les coses tant en l’esportiu com en el social i institucional».

Azuliber compta amb una llarga trajectòria d’innovació en el sector ceràmic a nivell mundial. A més, s’ha consolidat com un dels màxims referents del sector a la província de Castelló, produint un volum superior al milió de tones anual. Combina tradició i experiència amb un esperit innovador i avantguardista per a desenvolupar productes molt adaptats a les necessitats del mercat. Cal destacar la seua àmplia gamma de productes, el seu disseny exclusiu i la qualitat d’aquests, ja que l’han convertida en una marca d’excel·lents garanties en el sector de taulells.

En l’última edició de CEVISAMA, l’empresa castellonenca va rebre el premi Alfa d’Or i va rebre, igual que la temporada passada, la visita de la plantilla del CD Castellón.