Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Crònica: “Empat entre Conquense i Castellón que obliga a guanyar en l’última jornada (1-1)”

La salvació haurà d’esperar. El CD Castellón no va poder passar de l’empat davant el Conquense en La Fuensanta (1-1) i tot es decidirà en l’última jornada, en la qual els albinegres jugaran davant al Barcelona B en Castalia.

En la primera part el Conquense va començar ensenyorint-se del partit, però quan els locals semblaven estar més còmodes, els ‘orelluts’ van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies al gol de Rafa Gálvez que va aprofitar un bon servei de banda de Muguruza per a col·locar amb avantatge als seus. Amb aquest valuós gol va arribar el Castellón al descans.

Després de la represa, el Castellón va posar tot la seua obstinació a ampliar el seu avantatge però el Conquense no es va donar per vençut i va anar per l’empat. Est va arribar en el minut 60 per mitjà de Chrisantus, i després de les taules l’equip local va assetjar la porteria d’Álvaro Campos i els ‘orelluts’ es van haver d’esprémer en labors defensives.

Ja en el descompte, el Castellón va poder posar el 1-2 definitiu amb les ocasions de Rubén García i Muguruza amb el porter local molt avançat, però l’alta tensió dels segons finals del duel estava latent i el parit va acabar en 1-1.