Actualitat

Últimes notícies del C.D. Castellón

Crònica: «El CD Castellón entropessa davant el Prat, però segueix líder (1-3)»

El CD Castellón va entropessar en Castalia davant un Prat que va saber aprofitar al màxim les comptades ocasions de gol que va fabricar durant tot el partit (1-3). El conjunt local va començar fort i abans d’arribar al quart d’hora de joc Juanto va avançar amb una gran jugada individual als de la Plana, marcant el seu seté gol en nou partits amb la samarreta albinegra. Cinc minuts més tard, Álex Pla va empatar la contensa amb un gran gol de volea des de la frontal davant el qual res va poder fer Campos. El conjunt de Cano no es va ensorrar amb l’empat i va buscar el 2-1, però en una desafortunada jugada, el Prat es va trobar amb un penal que va transformar també Álex Pla per a anar-se amb avantatge al descans.

La segona part va ser un vendaval albinegre. Els visitants es van tirar arrere i van esperar a tindre una contra per a sentenciar el partit. Així va ser, en el descompte de l’encontre, Raillo es va plantar només davant Campos i va sentenciar el partit. El Castellón va avassallar al Prat durant l’última mitja hora de joc. Iñigo, que va entrar des de la banqueta va tindre el 2-2, però el seu tret es va estavellar en la fusta. El meta del conjunt català va ser l’heroi del seu equip evitant l’empat del Castellón. La més clara en les botes de Víctor García en els compassos finals de l’encontre.